Priser ved en sæsonaftale:

1 lektion 9 lektioner (hver 14. dag i en hel sæson) 18 lektioner (ugentlig lektion i en hel sæson)
30 minutter 225 kroner 2025 kroner 4050 kroner
45 minutter 340 kroner 3060 kroner 6120 kroner
60 minutter 450 kroner 4050 kroner 8100 kroner

Man kan tilmelde sig enten en efterårssæson(august-december) eller en forårssæson (januar-juni). Vi aftaler et fast tidspunkt ugentligt eller hver fjortende dag, hvor undervisningen afholdes. For elever der starter midt i en sæson gælder aftalen fra opstart og sæsonen ud. Antallet af lektioner på en sæsonaftale er vejledende og er afhængig af hvornår man starter, hvilken ugedag man går, ferier osv.

Afbud:

Eleven er økonomisk forpligtet på disse tider hele sæsonen også selvom eleven bliver forhindret i at komme til undervisning. Hvis underviser bliver forhindret i at afholde lektionen godtgøres der for denne på et senere tidspunkt.

Såfremt det pga. corona-situationen ikke er muligt at afholde undervisning med fysisk fremmøde, flyttes undervisningen online. Det er ikke muligt at få refunderet forløbet såfremt dette bliver tilfældet og man ikke ønsker online undervisning.

Betaling:

Der betales forud for undervisningen, 4 lektioner af gangen den sidste undervisningsdag i måneden. Der kan betales med mobilepay, overførsel eller kontant.

Ferier:
Jeg følger skolernes feriekalender. I nogle ferier vil der være undervisning, i andre ikke. Undervisning i ferier tilkøbes og er valgfrit.

Undervisning hjemme:

Jeg tager også ud og underviser mod et transportgebyr, der varierer afhængig af afstanden.

Ad hoc

Vi kan også lave aftaler fra gang til gang, så er priserne som følger; 60min. – 550kr, 45min. – 410 kr og 30 min. – 275 kr. Afbud skal ske 24 timer før ellers hæfter man for lektionen.