1 lektion 9 lektioner (hver 14. dag i en hel sæson) 18 lektioner (ugentlig lektion i en hel sæson)
30 minutter 200 kroner 1800 kroner 3600 kroner
45 minutter 300 kroner 2700 kroner 5400 kroner
60 minutter 400 kroner 3600 kroner 7200 kroner

Alle nye elever har mulighed for at komme til 3 betalte prøvetimer. Herefter forpligter man sig for en sæson af gangen (enten en efterårssæson (august-december) eller en forårssæson (januar-juni) For elever der starter midt i en sæson, gælder aftalen efter prøvetimerne sæsonen ud. Vi aftaler et fast tidspunkt ugentligt eller hver fjortende dag, hvor undervisningen afholdes.

Antallet af lektioner på en sæsonaftale er vejledende og er afhængig af hvornår man starter, hvilken ugedag man går, ferier osv.

Afbud:

Eleven er økonomisk forpligtet på disse tider hele sæsonen også selvom eleven bliver forhindret i at komme til undervisning. Hvis underviser bliver forhindret i at afholde lektionen godtgøres der for denne på et senere tidspunkt.

Såfremt det pga. corona-situationen ikke er muligt at afholde undervisning med fysisk fremmøde, flyttes undervisningen online. Det er ikke muligt at få refunderet forløbet såfremt dette bliver tilfældet og man ikke ønsker online undervisning.

Betaling:

Der betales forud for undervisningen, 4 lektioner af gangen den sidste undervisningsdag i måneden. Der kan betales med mobilepay, overførsel eller kontant.

Ferier:
Jeg følger skolernes feriekalender. I nogle ferier vil der være undervisning, i andre ikke. Undervisning i ferier tilkøbes og er valgfrit.

Undervisning hjemme:

Jeg tager også ud og underviser mod et transportgebyr, der varierer afhængig af afstanden.

Ad hoc

Vi kan også lave aftaler fra gang til gang, så er priserne som følger; 60min. – 500kr, 45min. – 375 kr og 30 min. – 250 kr. Afbud skal ske 24 timer før ellers hæfter man for lektionen.