Mine elever siger følgende om min undervisning:

“Cecilie er en meget behagelig underviser, der fremstår selvsikker og virker til, hun virkelig ved, hvad hun taler om. Personligt ser jeg op til en sangunderviser, der selv kan synge godt, og det må jeg sige, Cecilie kan 🙂 Cecilie har en god forståelse for at videreformidle og forklare – og kan sagtens give flere forskellige eksempler på måder at udføre teknikkerne på, hvis man ikke lige forstå det i første omgang. Hun har en afslappet og rar tilgang til undervisningen, og skaber et trygt rum, hvor man tør forsøge alt muligt og eventuelt dumme sig. Cecilie får bestemt mine varmeste anbefalinger!”  Tina Jørgensen, sangelev.

“Vi har alle i familien brugt Cecilie som underviser. Hun har udvist gode pædagogiske evner og tålmodighed og været god til at finde på passende numre på klaveret på vores niveau. Vi kan alle på det varmeste anbefale Cecilie.” Christina Dyhr Thomsen, klaverelev.

“Undervisningsforløbet har været super godt. Undervisningen har været effektiv og sjov. Jeg har forbedret min vokal gevaldigt siden jeg startede. Så alt I alt et kanon forløb.” Mads Jæger, sangelev.

“Cecilie er en dygtig underviser, der møder ens ønsker og er velforberedt og rolig. Hun er god til at tage udgangspunkt i, hvor man er, og hvad man kan.” Thomas Godsk Larsen, klaverelev.

“Cecilie var god til at lytte til, hvad jeg ville spille, og så finde noget der passede – nogle gode sange! Det hjalp mig rigtigt meget, at tegne historien i sangen, så mit spil kunne blive flottere – kreative metoder! Cecilie er god til at give konstruktiv feedback, så man får mere lyst til at spille, selvom det er svært. Det var en god blanding af teori og spil. Alt i alt har jeg været meget glad for Cecilies undervisning og kan klart anbefale det til andre! – og så synes jeg, det er hyggeligt og nede på jorden, at det foregår oppe i den private lejlighed.” Tanja Møller Jensen, klaverelev.